APA:
کپیفتحی، بهاره، مقصودلو، یحیی، قربانی، محمد، و خمیری، مرتضی. (1391). تاثیر pH, دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(4)، 465-475. SID. https://sid.ir/paper/148525/fa
Vancouver:
کپیفتحی بهاره، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، خمیری مرتضی. تاثیر pH, دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(4):465-475. Available from: https://sid.ir/paper/148525/fa
IEEE:
کپیبهاره فتحی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، و مرتضی خمیری، “تاثیر pH, دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 4، pp. 465–475، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148525/fa