مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,913
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

337
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر pH، دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی

صفحات

 صفحه شروع 465 | صفحه پایان 475

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی، بهاره، مقصودلو، یحیی، قربانی، محمد، و خمیری، مرتضی. (1391). تاثیر pH, دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(4)، 465-475. SID. https://sid.ir/paper/148525/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی بهاره، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، خمیری مرتضی. تاثیر pH, دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(4):465-475. Available from: https://sid.ir/paper/148525/fa

    IEEE: کپی

    بهاره فتحی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، و مرتضی خمیری، “تاثیر pH, دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 4، pp. 465–475، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148525/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button