APA:
کپیدهخدا، مسعود، خداییان، فرامرز، و موحد، سارا. (1394). اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(2)، 147-155. SID. https://sid.ir/paper/144419/fa
Vancouver:
کپیدهخدا مسعود، خداییان فرامرز، موحد سارا. اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2):147-155. Available from: https://sid.ir/paper/144419/fa
IEEE:
کپیمسعود دهخدا، فرامرز خداییان، و سارا موحد، “اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2، pp. 147–155، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144419/fa