APA:
کپیفاقعی شهربابکی، محمد، شهاب لواسانی، علیرضا، و زند، نازنین. (1400). بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 247-259. SID. https://sid.ir/paper/373966/fa
Vancouver:
کپیفاقعی شهربابکی محمد، شهاب لواسانی علیرضا، زند نازنین. بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):247-259. Available from: https://sid.ir/paper/373966/fa
IEEE:
کپیمحمد فاقعی شهربابکی، علیرضا شهاب لواسانی، و نازنین زند، “بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 247–259، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373966/fa