مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,011
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 33

چکیده

 شبیه سازی فرآیند خشک شدن شلتوک برنج یکی از روشهای پیش بینی نحوه توزیع رطوبت در طی فرآیند بوده و منجر به بهبود و حفظ کیفیت شلتوک می شود. تغییر شرایط خشک کردن تاثیر قابل ملاحظه ای بر میزان ضایعات مراحل مختلف شالیکوبی دارد در نتیجه کنترل شرایط خشک کردن امری ضروری می باشد. در این مقاله به روش اجزا محدود, انتقال رطوبت در طی خشک شدن در داخل دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) با فرض متقارن بودن دانه شلتوک شبیه سازی شد. برای تایید صحت مدلهای استخراج شده, بوسیله خشک کن آزمایشگاهی, توده بستر نازک شلتوک برنج دانه بلند (رقم علی کاظمی) با رطوبت اولیه 986/32% (بر پایه خشک, (d.b. خشک شد. در طی خشک شدن, دمای, رطوبت نسبی و سرعت هوا به ترتیب 32% ,40oC و 1.5m/s بود. در طول مدت خشک کردن بستر نازک, وزن توده شلتوک برنج با فواصل زمانی ده دقیقه اندازه گیری شده و با این داده ها رطوبت شلتوک محاسبه گردید. مدلها نیز با توجه به ورودی های حاصل از شرایط آزمایشگاهی با گام یک دقیقه حل شد. ریشه مجموع مربعات خطا و درجه تاثیر مدل داده های شبیه سازی نسبت به داده های آزمایشگاهی به ترتیب 01/0 و 9908/0 بود. در نتیجه مدل, تقریب خوبی نسبت به داده های آزمایشگاهی داشته و برای شبیه سازی رطوبت دانه شلتوک علی کاظمی می تواند استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی هشجین، تیمور، خوش تقاضا، محمدهادی، و رفیعی، شاهین. (1388). شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(1)، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/144484/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی هشجین تیمور، خوش تقاضا محمدهادی، رفیعی شاهین. شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(1):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/144484/fa

    IEEE: کپی

    تیمور توکلی هشجین، محمدهادی خوش تقاضا، و شاهین رفیعی، “شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 1، pp. 27–33، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144484/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button