مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شبیه سازی دمای دانه شلتوک برنج رقم بینام در فرآیند خشک شدن به وسیله روش اجزای محدود

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 18

چکیده

 خشک نمودن مصنوعی شلتوک برنج یکی از روشهای متدوال نگهداری آن است. خشک کردن سریع می تواند شکستگی و ترکهای داخلی در دانه شلتوک ایجاد کند که این ترکها زمینه را برای شکسته شدن کامل دانه در طول عملیات بعدی فراهم می کند. فرآیند خشک کردن باید تنظیم شده باشد در نتیجه باید طراحی طوری انجام و یا اصلاح شود که مقدار خسارت حاصل از خشک کردن کاهش یا به حداقل ممکن برسد. این مساله نیاز به شرح دقیق روش فرایند خشک کردن دارد. در این قماله معادلات انتقال حرارت و جرم (به صورت خطی و غیر خطی) با هم تلفیق شده و با فرض متقارن بودن شکل دانه, دستگاه معادلات سیستم انتقال حرارت معادله سازی شد و با نوشتن برنامه رایانه ای به زبان فرترن, مدلها (خطی و غیر خطی) حل گردیدند. برای صحت مدلهای نتایج استخراج شده, به وسیله خشک کن آزمایشگاهی, توده بستر نازک شلتوک برنج رقم بینام خشک گردید. در طول مدت خشک کردن بستر نازک, دمای سطح شلتوک هر پنج ثانیه یکبار اندازه گرفته شد. مدلها نیز با توجه به ورودی های حاصل از شرایط آزمایشگاهی با گام های پنج ثانیه حل شد. برای هر پنج ثانیه داده های خروجی مدل خطی و غیر خطی با داده های آزمایشگاهی به صورت توامان در سطح 5% مقایسه شد. بین داده های مدل خطی و آزمایشگاهی, اختلاف معنی دار وجود داشت لیکن, بین داده های مدل غیر خطی و آزمایشگاهی, اختلاف معنی دار نبوده است. در نتیجه داده های حاصل از مدل غیر خطی قابل استناد بوده و به وسیله برنامه تدوین شده بر اساس مدل غیر خطی می توان دمای دانه و شیب دما در داخل دانه را طی فرایند خشک کردن با توجه به شرایط خشک شدن به دست آورد. شیب دما را می توان به طور مستقیم در تجزیه تنشهای وارد بر دانه شلتوک مورد استفاده قرار داد و دمای حاصله در طی دوره خشک کردن را می توان به منظور بررسی کیفیت و مطالعات شبیه سازی خشک نمودن دانه شلتوک به کاربرد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رفیعی، شاهین، توکلی هشجین، تیمور، و کاظم زاده حنانی، مهرداد. (1381). شبیه سازی دمای دانه شلتوک برنج رقم بینام در فرآیند خشک شدن به وسیله روش اجزای محدود. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 3(10)، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/28257/fa

Vancouver: کپی

رفیعی شاهین، توکلی هشجین تیمور، کاظم زاده حنانی مهرداد. شبیه سازی دمای دانه شلتوک برنج رقم بینام در فرآیند خشک شدن به وسیله روش اجزای محدود. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1381؛3(10):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/28257/fa

IEEE: کپی

شاهین رفیعی، تیمور توکلی هشجین، و مهرداد کاظم زاده حنانی، “شبیه سازی دمای دانه شلتوک برنج رقم بینام در فرآیند خشک شدن به وسیله روش اجزای محدود،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 3، no. 10، pp. 1–18، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28257/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button