APA:
کپیکرمی، مصطفی، احسانی، محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، رضایی، کرامت اله، و صفری، محمد. (1388). تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب, ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(1)، 101-110. SID. https://sid.ir/paper/144488/fa
Vancouver:
کپیکرمی مصطفی، احسانی محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، رضایی کرامت اله، صفری محمد. تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب, ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(1):101-110. Available from: https://sid.ir/paper/144488/fa
IEEE:
کپیمصطفی کرمی، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، کرامت اله رضایی، و محمد صفری، “تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب, ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 1، pp. 101–110، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144488/fa