APA:
کپینظامی، محمدامین، احسانی، محمدرضا، خسروی دارانی، کیانوش، سهراب وندی، سارا، و احمدی، نگین. (1394). بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/502229/fa
Vancouver:
کپینظامی محمدامین، احسانی محمدرضا، خسروی دارانی کیانوش، سهراب وندی سارا، احمدی نگین. بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/502229/fa
IEEE:
کپیمحمدامین نظامی، محمدرضا احسانی، کیانوش خسروی دارانی، سارا سهراب وندی، و نگین احمدی، “بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 27–34، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502229/fa