مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن

صفحات

 صفحه شروع 184 | صفحه پایان 192

چکیده

پنیر سفید UF با افزودن 40, 60 و ppm 80 از دو ترکیب آهن (FeCl3 و FeSO4.7H2O) به ریتنتیت غنی سازی شد. ویژگی های شیمیایی و حسی محصول با گروه کنترل (پنیر فاقد آهن) مقایسه شد. خصوصیات شیمیایی شامل: درصد چربی, ماده خشک, pH, اسیدیته, رطوبت و میزان آهن در زمان های 1, 15, 30 و 60 روز پس از تولید اندازه گیری و مورد مطالعه قرار گرفت. ارزیابی حسی پنیرها شامل طعم, رنگ و بافت بود که به کمک یک گروه 25 نفری از مصرف کنندگان آموزش دیده انجام شد. غلظت های مختلف آهن هیچ گونه اثری بر خواص شیمیایی محصول نداشت. نتایج آماری نشان داد که افزودن ppm 40 سولفات آهن آبدار و ppm 60 کلرید آهن تاثیری بر طعم محصول نداشته اما پنیر غنی شده با 60 و ppm 80 سولفات آهن آبدار دارای اختلاف معنی دار بود. هیچ گونه اختلاف معنی دار بین رنگ نمونه ها پس از 60 روز نگهداری مشاهده نشد. به علاوه, نتایج نشان داد که بافت پنیر های غنی شده با 60 و ppm80 سولفات آهن آبدار دارای اختلاف معنی دار ولی بر اثر افزودن 40 و ppm 60 کلرید آهن اختلاف معنی دار مشاهده نشد. در نهایت نتایج نشان داد که افزودن ppm 60 از FeCl3 یا ppm 40 ازFeSO4.7H2O تاثیری بر خواص حسی محصول ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امرایی، حسین، عزیزی، محمدحسین، برزگربفرویی، محسن، و احمدی گاولیقی، حسن. (1386). بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(4)، 184-192. SID. https://sid.ir/paper/9334/fa

    Vancouver: کپی

    امرایی حسین، عزیزی محمدحسین، برزگربفرویی محسن، احمدی گاولیقی حسن. بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(4):184-192. Available from: https://sid.ir/paper/9334/fa

    IEEE: کپی

    حسین امرایی، محمدحسین عزیزی، محسن برزگربفرویی، و حسن احمدی گاولیقی، “بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 4، pp. 184–192، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9334/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button