مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,008
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی و آنتوسیانین های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 41

کلیدواژه

کروماتوگرافی مایع بازده بالا (HPLC)Q4

چکیده

 میوه انار با نام علمی Punica granatum L. از معدود میوه هایی است که به اعتقاد اکثر متخصصان, موطن اصلی آن ایران بوده و از ایران به سایر نقاط جهان گسترش پیدا کرده است. در پژوهش حاضر با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا به شناسایی و اندازه گیری کمی ترکیبات عملکردی ارزشمند (از جمله آنتوسیانین ها, تانن ها, ترکیبات شیمیایی, املاح معدنی و ...) موجود در چهار رقم انار ایرانی (-1 آلک شیرین -2 پوست سیاه ساوه -3 استخوانی طبس -4 پوست سفید شیرین ساوه) پرداخته شد. در این میان رقم آلک شیرین دارای بیشترین میزان تانن کل (20, 3 میلی گرم در لیتر) و رقم استخوانی طبس دارای بیشترین میزان آنتوسیانین کل (80, 7758 میلی گرم در لیتر), قند کل (86, 13 گرم در 100 گرم) و اسیدیته کل (20, 1 گرم در 100 گرم) می باشند. بدین ترتیب نشان داده شد که به رغم شباهت های ظاهری موجود در برخی ارقام, تفاوت معنی داری در سطح %5, به لحاظ میزان کمی ترکیبات عملگر, در میان آن ها وجود دارد که هر کدام را به منظور کاربرد خاصی مناسب می سازد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی نژاد، گلاره، امام جمعه، زهرا، رضایی، کرامت اله، دلخوش، بابک، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1387). اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی و آنتوسیانین های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی . مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 33-41. SID. https://sid.ir/paper/144498/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی نژاد گلاره، امام جمعه زهرا، رضایی کرامت اله، دلخوش بابک، حدادخداپرست محمدحسین. اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی و آنتوسیانین های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی . مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):33-41. Available from: https://sid.ir/paper/144498/fa

    IEEE: کپی

    گلاره موسوی نژاد، زهرا امام جمعه، کرامت اله رضایی، بابک دلخوش، و محمدحسین حدادخداپرست، “اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی و آنتوسیانین های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی ،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 33–41، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144498/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button