APA:
کپیموحد، سارا، خلعتبری محسنی، گلسا، و احمدی چناربن، حسین. (1396). بررسی اثر آرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/71666/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا، خلعتبری محسنی گلسا، احمدی چناربن حسین. بررسی اثر آرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/71666/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، گلسا خلعتبری محسنی، و حسین احمدی چناربن، “بررسی اثر آرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 85–94، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71666/fa