مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

742
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

695
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جیبرلیک اسید و اوره برکاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 25

چکیده

 نارنگی انشو (Citrus unshiu Marcovich) یکی از ارقام زودرس و سال آور مرکبات می باشد. در پژوهش حاضر به منظور کاهش ریزش میوه و همچنین بهبود صفات کیفی میوه درختان نارنگی انشو با پایه پونسیروس, در اواخر دوره گلدهی با جیبرلیک اسید و اوره در غلظت های مختلف به تنهایی و در ترکیب با یکدیگر به کارگرفته شدند. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 26 اردیبهشت سال 1388 با 4 تکرار و 6 تیمار شامل شاهد, GA3 (15 mg/1), GA3 (15 mg/1)+اوره %1, GA3 (30 mg/1), GA3(30 mg/1)+ اوره %1 و اوره 1% در باغات مهدشت پایین واقع در 15 کیلومتری شهرستان ساری انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار GA3 (15 mg/1), به میزان قابل توجهی درصد ریزش فیزیولوژیک تابستانه (جودرو) را کاهش و همچنین درصد نگهداری میوه را نسبت به شاهد افزایش داده است, درحالی که کمترین درصد نگهداری میوه مربوط به تیمار جیبرلیک اسید با غلظت 15 میلی گرم در لیتر+اوره 1% بوده است. افزایش نسبت وزن پوست به قطر پوست در تیمار جیبرلیک اسید با غلظت 15 میلی گرم در لیتر نسبت به شاهد مشاهده گردید که موجب متراکم شدن و سفت ترشدن بافت پوست و کم شدن حالت پوکی آن شد و با توجه به کاهش قطر پوست در همه تیمارها نسبت به شاهد, میوه ها دارای پوستی نازک, اما سفت شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملک نژادمتیکلایی، رقیه، عبدوسی، وحید، اخلاقی امیری، نگین، و قاسمی، امید. (1391). تاثیر جیبرلیک اسید و اوره برکاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو. گیاه و زیست بوم، 8(31-2 (ویژه نامه))، 17-25. SID. https://sid.ir/paper/145205/fa

    Vancouver: کپی

    ملک نژادمتیکلایی رقیه، عبدوسی وحید، اخلاقی امیری نگین، قاسمی امید. تاثیر جیبرلیک اسید و اوره برکاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1391؛8(31-2 (ویژه نامه)):17-25. Available from: https://sid.ir/paper/145205/fa

    IEEE: کپی

    رقیه ملک نژادمتیکلایی، وحید عبدوسی، نگین اخلاقی امیری، و امید قاسمی، “تاثیر جیبرلیک اسید و اوره برکاهش ریزش و بهبود کیفیت میوه نارنگی انشو،” گیاه و زیست بوم، vol. 8، no. 31-2 (ویژه نامه)، pp. 17–25، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145205/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button