مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

644
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV., Santa Rosa)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 51

چکیده

 آگاهی از زمان بلوغ از جنبه های مختلف ازجمله تعیین زمان مناسب برداشت حائزاهمیت می باشد. آلو میوه ای است که سریع فاسد شده و براساس نوع رقم ممکن است که زندگی تجاری بین 6-2 هفته داشته باشد. استفاده از انبار سرد یکی از ابزارهای مهم برای به تاخیرانداختن تغییرات پس از برداشت در میوه ها محسوب می شود. به منظور بررسی اثر زمان برداشت بر طول مدت انبارداری و ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا, آزمایشی به صورت فاکتوریل (فاکتور A با 3 سطح, روزهای بعد از تمام گل و فاکتور B با 2 سطح, مدت زمان انبارداری) در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در 3 تکرار اجرا شد. صفات کمی و کیفی بررسی شده در این پژوهش شامل ترکیبات فنولیک, پکتات کلسیم, پکتین, PH, مواد جامد محلول (TSS), پتاسیم, ویتامین ث و وزن میوه در سه زمان برداشت مختلف و همچنین این صفات در شروع, پایان و در خلال یک دوره 40 روزه انبارداری بررسی و ارزیابی شدند. نتایج حاصل از این بررسی ها نشان داد, درصورتی که برداشت رقم موردنظر, 115 روز بعد از تمام گل انجام گیرد, می تواند تا 40 روز طول مدت انبارداری را با دمای پایین تحمل کرده و ویژگی های کمی و کیفی خود را حفظ یا بهبود بخشد و همچنین با افزایش دوره انبارداری میزان ترکیبات فنولیک کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاده باقری، مسعود، حیدریان، فرناز، و ابوطالبی جهرمی، عبدالحسین. (1393). تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV., Santa Rosa). گیاه و زیست بوم، 10(39)، 37-51. SID. https://sid.ir/paper/145461/fa

    Vancouver: کپی

    زاده باقری مسعود، حیدریان فرناز، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین. تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV., Santa Rosa). گیاه و زیست بوم[Internet]. 1393؛10(39):37-51. Available from: https://sid.ir/paper/145461/fa

    IEEE: کپی

    مسعود زاده باقری، فرناز حیدریان، و عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، “تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV., Santa Rosa)،” گیاه و زیست بوم، vol. 10، no. 39، pp. 37–51، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145461/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button