مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,319
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در برداشت دستی یک و چند مرحله ای

صفحات

 صفحه شروع 235 | صفحه پایان 249

چکیده

 به منظور بررسی و کاهش گوجه فرنگی از چندین چین به یک چین با استفاده از ارقام مناسب این تحقیق از بهار سال 1389 به مدت دو سال در ایستگاه طرق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. اولین فاکتور سه رقم هیبرید گوجه فرنگی صنعتی همرس با تیپ رشد محدود شامل: 108 Hypeel, Hypeel 303 و  Hypeel 347به همراه رقم هیبرید PetoPride 2 به عنوان شاهد و فاکتور دوم دو نوع برداشت یک و چند مرحله ای بود. صفات مورد اندازه گیری شامل تعداد میوه در گیاه, وزن میوه در بوته, عملکرد کل, شاخص بریکس, pH, نیروی انسانی مورد نیاز به ازاء هر تن وزن میوه بودند. تجزیه واریانس مرکب داده های دو سال آزمایش نشان داد ارقام گوجه فرنگی از نظر وزن میوه در بوته, عملکرد کل و درصد مواد جامد محلول کل اختلاف معنی دار داشتند. مقایسه میانگین عملکرد میوه ارقام گوجه فرنگی نشان داد رقم Hypeel 347 با 26.9 درصد عملکرد بیشتر میوه, 26.9 درصد برتری وزن میوه در بوته و 11.9 درصد مواد جامد محلول کل نسبت به رقم PetoPride 2 برترین رقم بود. اثر روش برداشت بجز بر pH و درصد مواد جامد محلول کل بر بقیه صفات مورد بررسی معنی دار بود. روش برداشت چند مرحله ای از نظر تعداد و وزن میوه برداشت شده از هر بوته و عملکرد میوه به ترتیب 14.1, 11.3 و 11.3 درصد بر روش یک مرحله ای برتری داشت, ولی 2.4 برابر روش برداشت یک مرحله ای نیازمند نیروی کارگر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خزاعی، هادی، و زارع فیض آبادی، احمد. (1392). بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در برداشت دستی یک و چند مرحله ای. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، 29-2(2)، 235-249. SID. https://sid.ir/paper/147121/fa

    Vancouver: کپی

    خزاعی هادی، زارع فیض آبادی احمد. بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در برداشت دستی یک و چند مرحله ای. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)[Internet]. 1392؛29-2(2):235-249. Available from: https://sid.ir/paper/147121/fa

    IEEE: کپی

    هادی خزاعی، و احمد زارع فیض آبادی، “بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در برداشت دستی یک و چند مرحله ای،” مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، vol. 29-2، no. 2، pp. 235–249، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147121/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button