APA:
کپیخلیل وندی بهروزیار، حامد، رضایزدی، کامران، و دهقان بنادکی، مهدی. (1390). تاثیر روش های فرآوری علوفه اسپرس بر قابلیت هضم, تجزیه پذیری, فراسنجه های خونی و شکمبه ای گاوهای هلشتاین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 89-103. SID. https://sid.ir/paper/147481/fa
Vancouver:
کپیخلیل وندی بهروزیار حامد، رضایزدی کامران، دهقان بنادکی مهدی. تاثیر روش های فرآوری علوفه اسپرس بر قابلیت هضم, تجزیه پذیری, فراسنجه های خونی و شکمبه ای گاوهای هلشتاین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):89-103. Available from: https://sid.ir/paper/147481/fa
IEEE:
کپیحامد خلیل وندی بهروزیار، کامران رضایزدی، و مهدی دهقان بنادکی، “تاثیر روش های فرآوری علوفه اسپرس بر قابلیت هضم, تجزیه پذیری, فراسنجه های خونی و شکمبه ای گاوهای هلشتاین،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 89–103، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147481/fa