مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

294
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

487
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 33

چکیده

 اثر نوع بیان انرژی و الگوی اسید آمینه کل در جیره نویسی بر بازدهی اقتصادی جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 با استفاده از شش تیمار, سه تکرار و تعداد 10 قطعه جوجه گوشتی (مخلوط دو جنس) در هر تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت آزمایش فاکتوریل 3×2 انجام شد. گروه های آزمایشی شامل دو نوع انرژی قابل متابولیسم (AMEn و TMEn) و سه الگوی اسید آمینه (ان آر سی, ایوانیک و آجینوموتو) در دوره های آغازین (10-1 روزگی), رشد (24-11 روزگی) و پایانی (42-25 روزگی) بودند. جیره های تنظیم شده بر اساس AMEn به طور معنی داری سبب افزایش مصرف خوراک (2/3983) و افزایش وزن بدن (3/2358) شد (05/0>P). در 24 و 42 روزگی, جیره غذایی تنظیم شده بر اساس AMEn نسبت به TMEn سبب افزایش معنی دار درآمد و هزینه خوراک مصرفی شد (05/0>P). جیره تنظیم شده بر اساس TMEn سبب افزایش سودآوری (2/3690 تومان), سهم سود ناخالص از درآمد (367/42 تومان), سهم سود از هزینه های متغیر (100/74 تومان) و بازده سود ناخالص (173/10 تومان) و همچنین سبب کاهش هزینه تولید گوشت (19/2 تومان) شد (05/0>P). الگو های اسید آمینه ان آر سی و ایوانیک سبب افزایش معنی دار سودآوری, سهم سود ناخالص از درآمد, سهم سود از هزینه های متغیر و بازده سود ناخالص و همچنین سبب کاهش معنی دار هزینه تولید گوشت شد (05/0>P). با توجه به نتایج این آزمایش, جیره نویسی جوجه های گوشتی بر اساس مقادیر TMEn و الگوهای اسید آمینه ان آر سی و ایوانیک سبب بهبود بازدهی خالص اقتصادی می شود

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طیبی، عاطفه، دستار، بهروز، شمس شرق، محمود، و اشراقی، فرشید. (1397). ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 7(2 )، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/367157/fa

    Vancouver: کپی

    طیبی عاطفه، دستار بهروز، شمس شرق محمود، اشراقی فرشید. ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(2 ):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/367157/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه طیبی، بهروز دستار، محمود شمس شرق، و فرشید اشراقی، “ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 2 ، pp. 23–33، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367157/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button