Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

626
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

132
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

صفحات

 صفحه شروع 421 | صفحه پایان 431

چکیده

 پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای (NSP) در صورت عدم افرودن مکمل آنزیمی به جیره باعث تحریک رشد میکروفلور روده ای و کاهش عملکرد جوجه های گوشتی می شوند. با توجه به افزایش حساسیت نسبت به استفاده از آنتی بیوتیکها در جیره, آزمایشی جهت مطا لعه اثر سطح آنزیم با و بدون استفاده از یکی از سه نوع آنتی بیوتیک مورد استفاده در صنعت طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام گرفت. این آزمایش با استفاده از روش بیولوژیکی آگاسیز و با استفاده از جوجه های نر گوشتی (768 قطعه) بر روی 36 گروه آزمایشی حاری گندم (75 درصد گندم, هراه با 25درصد جیره پایه دارای %1 نشانگر خاکستر غیر محلول در اسید در جیره نهایی) انجام گرفت. در این آزمایش اثر عمل آوری گندم که به صورت 1- حبه شده مجددا خرد شده, 2- گندم خرد شده, اضافه کردن آنزیم آویزایم 1300 در سطح صفر, 500, 250 و 2000 واحد در کیلوگرم جیره و آنتی بیوتیک (صفر, موننسین, فلاومایسین و سالینومایسین) بر رشد, خوراک مصرفی, نسبت خوراک به افزایش وزن, انرژی قابل متابولیسم ظاهری AME)) و توسعه دستگاه گوارش تا سن 24 روزگی مورد بررسی قرار گرفت. وزن بدن جوجه های گوشتی بطور معنی داری (P<0.05) تاثیر تمامی سطوح مورد استفاده آنزیم قرار گرفت. هیچگونه تفاوت معنی داری در وزن بدن ناشی از سطوح آنزیم مورد استفاده وجود نداشت. میزان خوراک مصرفی در گروه های آزمایشی که از جیره دارای 2000 واحد آنزیم در کیلوگرم جیره استفاده می کردند در بالاترین سطح قرار داشت (P<0.01). نسبت خوراک مصرفی به افزایش وزن نیز تحت تاثیر روش عمل آوری و افزودن آنزیم به جیره قرار گرفت. افزودن آنتی بیوتیک به جیره هیچگونه اثر معنی داری (P>0.05) بر وزن بدن, خوراک مصرفی, چسبندگی مواد هضمی در بخش بالایی روده یا میزان ابقا نیتروژن (در صد) نداشت. ابقا نیتروژن (%) تحت تاثیر تمامی فاکتورهای مورد آزمایش غیر از آنتی بیوتیک (P<0.05) قرار گرفت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسکات، تام، کامیاب، عبدالرضا، نیک خواه، علی، کریمی، احمد، و مرادی، محمد. (1381). اثر عمل آوری, سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری, عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر. علوم کشاورزی ایران، 33(3)، 421-431. SID. https://sid.ir/paper/431756/fa

    Vancouver: کپی

    اسکات تام، کامیاب عبدالرضا، نیک خواه علی، کریمی احمد، مرادی محمد. اثر عمل آوری, سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری, عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(3):421-431. Available from: https://sid.ir/paper/431756/fa

    IEEE: کپی

    تام اسکات، عبدالرضا کامیاب، علی نیک خواه، احمد کریمی، و محمد مرادی، “اثر عمل آوری, سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری, عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 3، pp. 421–431، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431756/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا