APA:
کپیاسکات، تام، کامیاب، عبدالرضا، نیک خواه، علی، کریمی، احمد، و مرادی، محمد. (1381). اثر عمل آوری, سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری, عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر. علوم کشاورزی ایران، 33(3)، 421-431. SID. https://sid.ir/paper/431756/fa
Vancouver:
کپیاسکات تام، کامیاب عبدالرضا، نیک خواه علی، کریمی احمد، مرادی محمد. اثر عمل آوری, سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری, عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(3):421-431. Available from: https://sid.ir/paper/431756/fa
IEEE:
کپیتام اسکات، عبدالرضا کامیاب، علی نیک خواه، احمد کریمی، و محمد مرادی، “اثر عمل آوری, سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری, عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 3، pp. 421–431، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431756/fa