APA:
کپیامیرآبادی، زهره، ریاسی، احمد، جان محمدی، حسین، فرهنگ فر، همایون، و فتحی نسری، محمدحسن. (1389). تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(2)، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/147523/fa
Vancouver:
کپیامیرآبادی زهره، ریاسی احمد، جان محمدی حسین، فرهنگ فر همایون، فتحی نسری محمدحسن. تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(2):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/147523/fa
IEEE:
کپیزهره امیرآبادی، احمد ریاسی، حسین جان محمدی، همایون فرهنگ فر، و محمدحسن فتحی نسری، “تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 2، pp. 53–66، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147523/fa