مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,013
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

489
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 66

چکیده

 اثرات سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده در جیره جوجه های گوشتی, بر عملکرد رشد و متابولیت های خون آنها بررسی شد. برای این منظور از 210 قطعه جوجه گوشتی 14 روزه سویه تجاری راس در قالب یک طرح بلوک کامل تصادفی با 7 تیمار, 3 تکرار و 10 جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون خلر) و جیره های حاوی سطوح 10, 20 و 30 درصد دانه خلر خام یا حرارت داده شده بودند. مصرف غذا, افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی, شاخص تولید اروپایی, فسفات لاشه, غلظت پروتئین کل, تری گلیسرید و کلسترول در پلاسمای خون جوجه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که سطوح 20 و 30 درصد خلر خام موجب افزایش معنی دار (P<0.05) مصرف خوراک شد و حرارت دادن خلر در سطح 30 درصد, مصرف خوراک را به طور معنی داری (P<0.05) کاهش داد. حرارت دادن دانه خلر در سطوح مختلف, رشد و ضریب تبدیل جوجه ها را بهبود بخشید. مصرف 20 درصد خلر خام و 30 درصد خلر حرارت داده شده در مقایسه با گروه شاهد وزن کبد را بطور معنی داری (P<0.05) افزایش داد. در 28 روزگی, میانگین غلظت پروتئین کل پلاسما بطور معنی داری (P<0.05) تحت تاثیر جیره های غذایی قرار گرفت و در گروه شاهد کمتر از دیگر گروه ها بود. در 42 روزگی غلظت کلسترول پلاسما در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی 30 درصد خلر خام کمترین و اختلاف آن با جیره شاهد معنی دار (P<0.05) بود. نتیجه گرفته شد که حرارت دادن دانه خلر مورد استفاده در جیره جوجه های گوشتی اثرات سودمندی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیرآبادی، زهره، ریاسی، احمد، جان محمدی، حسین، فرهنگ فر، همایون، و فتحی نسری، محمدحسن. (1389). تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(2)، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/147523/fa

    Vancouver: کپی

    امیرآبادی زهره، ریاسی احمد، جان محمدی حسین، فرهنگ فر همایون، فتحی نسری محمدحسن. تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(2):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/147523/fa

    IEEE: کپی

    زهره امیرآبادی، احمد ریاسی، حسین جان محمدی، همایون فرهنگ فر، و محمدحسن فتحی نسری، “تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 2، pp. 53–66، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147523/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا