مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

752
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش تغذیه ای دانه خلر خام و حرارت داده شده برای نشخوارکنندگان

صفحات

 صفحه شروع 527 | صفحه پایان 536

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ریاسی، ا.، گلی زاده، م.، فتحی، م.ح.، اسدزاده، ن.، و تقی زاده، ا.. (1393). تعیین ارزش تغذیه ای دانه خلر خام و حرارت داده شده برای نشخوارکنندگان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 16(3)، 527-536. SID. https://sid.ir/paper/62743/fa

    Vancouver: کپی

    ریاسی ا.، گلی زاده م.، فتحی م.ح.، اسدزاده ن.، تقی زاده ا.. تعیین ارزش تغذیه ای دانه خلر خام و حرارت داده شده برای نشخوارکنندگان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1393؛16(3):527-536. Available from: https://sid.ir/paper/62743/fa

    IEEE: کپی

    ا. ریاسی، م. گلی زاده، م.ح. فتحی، ن. اسدزاده، و ا. تقی زاده، “تعیین ارزش تغذیه ای دانه خلر خام و حرارت داده شده برای نشخوارکنندگان،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 16، no. 3، pp. 527–536، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62743/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا