APA:
کپیافشار، سلمان، طباطبایی، محمدمهدی، ساکی، علی اصغر، و زمانی، پویا. (1389). تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانه جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع نیتروژنه مختلف در گوسفند مهربان. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(2)، 103-113. SID. https://sid.ir/paper/147529/fa
Vancouver:
کپیافشار سلمان، طباطبایی محمدمهدی، ساکی علی اصغر، زمانی پویا. تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانه جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع نیتروژنه مختلف در گوسفند مهربان. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(2):103-113. Available from: https://sid.ir/paper/147529/fa
IEEE:
کپیسلمان افشار، محمدمهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، و پویا زمانی، “تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانه جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع نیتروژنه مختلف در گوسفند مهربان،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 2، pp. 103–113، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147529/fa