مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

618
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 74

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشار، سلمان، صفری، شهاب، کاظمی بن چناری، مهدی، فردوسی، حمیدرضا، و حاج خدادادی، ایمان. (1392). مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم, pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند. تحقیقات تولیدات دامی، 2(2)، 67-74. SID. https://sid.ir/paper/237217/fa

    Vancouver: کپی

    افشار سلمان، صفری شهاب، کاظمی بن چناری مهدی، فردوسی حمیدرضا، حاج خدادادی ایمان. مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم, pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1392؛2(2):67-74. Available from: https://sid.ir/paper/237217/fa

    IEEE: کپی

    سلمان افشار، شهاب صفری، مهدی کاظمی بن چناری، حمیدرضا فردوسی، و ایمان حاج خدادادی، “مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم, pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 2، no. 2، pp. 67–74، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237217/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button