APA:
کپیافشار، سلمان، صفری، شهاب، کاظمی بن چناری، مهدی، فردوسی، حمیدرضا، و حاج خدادادی، ایمان. (1392). مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم, pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند. تحقیقات تولیدات دامی، 2(2)، 67-74. SID. https://sid.ir/paper/237217/fa
Vancouver:
کپیافشار سلمان، صفری شهاب، کاظمی بن چناری مهدی، فردوسی حمیدرضا، حاج خدادادی ایمان. مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم, pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1392؛2(2):67-74. Available from: https://sid.ir/paper/237217/fa
IEEE:
کپیسلمان افشار، شهاب صفری، مهدی کاظمی بن چناری، حمیدرضا فردوسی، و ایمان حاج خدادادی، “مقایسه اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم, pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 2، no. 2، pp. 67–74، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237217/fa