مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,206
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

618
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 40

چکیده

 در این آزمایش تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم به همراه یا بدون آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 320 قطعه جوجه یک روزه گوشتی نر سویه تجاری راس 308 به 8 تیمار و 4 تکرار و تعداد 10 قطعه جوجه در هر تکرار با میانگین وزنی یکسان تقسیم شدند. تیمارها شامل چهار سطح سبوس گندم (0, 10, 15 و20 درصد) و دو سطح آنزیم (0 و 0.05 درصد) بود. داده های به دست آمده به صورت آزمایش فاکتوریل 4×2 در پایه یک طرح کاملا تصادفی مقایسه شدند. در سن 42 روزگی از هر تکرار دو جوجه کشته شد و اندام های مختلف به طور جداگانه توزین شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که بین جیره های مختلف از نظر صفات عملکردی تفاوت معنی دار وجود دارد. استفاده از سبوس مصرف خوراک را در دوره رشد کاهش داد.همچنین میانگین افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک جوجه ها را تحت تاثیرقرار دادبه طوری که با افزایش سطح سبوس جیره میانگین افزایش وزن کاهش یافت اما افزودن آنزیم به جیره موجب افزایش وزن جوجه ها و بهبود ضریب تبدیل خوراک گردید (P<0.05). بررسی ها روی اجزای لاشه نشان داد که سبوس تنها موجب افزایش وزن سنگدان و چربی محوطه شکمی شد همچنین افزودن آنزیم موجب کاهش معنی دار وزن پیش معده گردید (P<0.05). نتایج این پژوهش نشان داد که سبوس گندم را می توان به عنوان یک منبع پروتئینی جایگزین برخی منابع پروتئین جیره نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دیمه، سمیه، و باشتنی، مسلم. (1392). تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 23(3 )، 29-40. SID. https://sid.ir/paper/147591/fa

    Vancouver: کپی

    دیمه سمیه، باشتنی مسلم. تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3 ):29-40. Available from: https://sid.ir/paper/147591/fa

    IEEE: کپی

    سمیه دیمه، و مسلم باشتنی، “تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3 ، pp. 29–40، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button