APA:
کپیدادور، پوریا، دیانی، امید، و محمدآبادی، محمدرضا. (1390). تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا (Saccharomyces cerevisiae). پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/147605/fa
Vancouver:
کپیدادور پوریا، دیانی امید، محمدآبادی محمدرضا. تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا (Saccharomyces cerevisiae). پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/147605/fa
IEEE:
کپیپوریا دادور، امید دیانی، و محمدرضا محمدآبادی، “تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا (Saccharomyces cerevisiae)،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 105–116، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147605/fa