مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,190
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

582
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا (Saccharomyces cerevisiae)

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 116

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دادور، پوریا، دیانی، امید، و محمدآبادی، محمدرضا. (1390). تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا (Saccharomyces cerevisiae). پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/147605/fa

    Vancouver: کپی

    دادور پوریا، دیانی امید، محمدآبادی محمدرضا. تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا (Saccharomyces cerevisiae). پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/147605/fa

    IEEE: کپی

    پوریا دادور، امید دیانی، و محمدرضا محمدآبادی، “تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا (Saccharomyces cerevisiae)،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 105–116، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147605/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا