APA:
کپیگیوی، فاطمه، و غلامی، مهدیه. (1398). اثر عصاره انار در کنترل پوسیدگی ناشی از کپک سبز (Penicillium digitatum) و کپک آبی (P. italicum) در نارنگی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 9(4 )، 171-185. SID. https://sid.ir/paper/397358/fa
Vancouver:
کپیگیوی فاطمه، غلامی مهدیه. اثر عصاره انار در کنترل پوسیدگی ناشی از کپک سبز (Penicillium digitatum) و کپک آبی (P. italicum) در نارنگی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1398؛9(4 ):171-185. Available from: https://sid.ir/paper/397358/fa
IEEE:
کپیفاطمه گیوی، و مهدیه غلامی، “اثر عصاره انار در کنترل پوسیدگی ناشی از کپک سبز (Penicillium digitatum) و کپک آبی (P. italicum) در نارنگی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 9، no. 4 ، pp. 171–185، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397358/fa