APA:
کپیابوطالبی جهرمی، عبدالحسین، بهروزنام جهرمی، بهنام، و پشنگه، زهرا. (1391). اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی, کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 43(2)، 211-216. SID. https://sid.ir/paper/148005/fa
Vancouver:
کپیابوطالبی جهرمی عبدالحسین، بهروزنام جهرمی بهنام، پشنگه زهرا. اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی, کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1391؛43(2):211-216. Available from: https://sid.ir/paper/148005/fa
IEEE:
کپیعبدالحسین ابوطالبی جهرمی، بهنام بهروزنام جهرمی، و زهرا پشنگه، “اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی, کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 43، no. 2، pp. 211–216، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148005/fa