مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,141
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

661
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری

صفحات

 صفحه شروع 339 | صفحه پایان 347

چکیده

 به منظور کاهش سرمازدگی میوه های انار رقم رباب فارس در سردخانه, میوه ها قبل از انبار در غلظت های 0.7, 1.4 و 2 میلی مولار اسید سالیسیلیک به مدت 10 دقیقه غوطه ور شدند. میوه ها به مدت 4 ماه در انبار سرد (دمای 2 °C و رطوبت نسبی 85 تا 90 درصد) نگهداری و در فواصل زمانی 1 ماه, از انبار خارج و میزان سرمازدگی و برخی پارامترهای بیوشیمیایی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش دوره نگهداری میزان سرمازدگی و نشت یونی افزایش یافت اما در میوه های تیمار شده روند افزایش بسیار کندتر از میوه های شاهد بود. با افزایش دوره انبارمانی و غلظت اسید سالیسیلیک, فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز افزایش یافت. در طول دوره انبارمانی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان ویتامین ث در میوه های شاهد کاهش شدیدی داشت اما در میوه های تیمار شده این کاهش بسیار اندک بود. همچنین مواد جامد محلول و pH میوه ها در طول دوره انبارمانی افزایش و اسیدیته قابل تیتراسیون کاهش یافت. اسید سالیسیلیک از میان صفات مربوط به کیفیت میوه, تنها بر اسیدیته قابل تیتراسیون اثر داشت و باعث کاهش آن شد. در کاهش میزان سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه, تیمار 1.4 میلی مولار اسید سالیسیلیک بهتر از دیگر تیمارها تشخیص داده شد. نتایج این آزمایش بیانگر تاثیر مثبت اسید سالیسیلیک در کاهش سرمازدگی و حفظ ظرفیت آنتی اکسیدانی انار رقم رباب فارس در سردخانه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیاری، محمد، بابالار، مصباح، و کلانتری، سیامک. (1390). تاثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی, فعالیت آنتی اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 42(4)، 339-347. SID. https://sid.ir/paper/148098/fa

    Vancouver: کپی

    سیاری محمد، بابالار مصباح، کلانتری سیامک. تاثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی, فعالیت آنتی اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1390؛42(4):339-347. Available from: https://sid.ir/paper/148098/fa

    IEEE: کپی

    محمد سیاری، مصباح بابالار، و سیامک کلانتری، “تاثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی, فعالیت آنتی اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 42، no. 4، pp. 339–347، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148098/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button