APA:
کپیطاهرپور، لیلا، حسینی فرهی، مهدی، و رادی، محسن. (1399). کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 107-122. SID. https://sid.ir/paper/395780/fa
Vancouver:
کپیطاهرپور لیلا، حسینی فرهی مهدی، رادی محسن. کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):107-122. Available from: https://sid.ir/paper/395780/fa
IEEE:
کپیلیلا طاهرپور، مهدی حسینی فرهی، و محسن رادی، “کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 107–122، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395780/fa