مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,097
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

754
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

صفحات

 صفحه شروع 527 | صفحه پایان 537

چکیده

 در این پژوهش, تأثیر اسیدهای آمینه و پپتون بر ویژگی های کیفی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه بررسی گردید. این آزمایش در دو سال, در طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با سه تیمار شاهد, آسیدهای آمینه, پپتون (پروتئین هیدرولیزشده سویا) در سه تکرار بر روی میوه انجام شد. محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون با غلظت دو در هزار, در سه مرحله نمو میوه انار (از اول خرداد ماه, پس از تشکیل میوه گل اول, با فواصل یک ماه) انجام شد و صفات کمی وکیفی میوه, بلافاصله پس از برداشت و نیز پس از سه ماه نگهداری میوه در سردخانه در شرایط دمای 1± 5 درجه سانتی گراد و رطوبت 85 درصد اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون تأثیر معنی داری بر وزن, اندازه طول و قطره میوه, درصد آب میوه و شاخص طعم نداشته است. کمترین میزان درصد آریل سفید در میوه های تیمارشده با اسیدهای آمینه مشاهده شد. فعالیت آنتی اکسیدانی کل به طور معنی داری در نتیجه کاربرد پپتون در مقایسه با شاهد و اسیدهای آمینه افزایش یافت. پس از دوره انبارمانی, از منظر ارزیابی حسی, میوه های تیمارشده با اسیدهای آمینه بازارپسندی بیشتری به لحاظ کیفیت پوست (رنگ وتازگی), رنگ آریل ها و مزه آریل, نسبت به دیگر تیمارها داشته و کمترین میزان خسارت سرمازدگی در این میوه ها مشاهده شد. بر اساس نتایج این آزمایش کاربرد پپتون, به عنوان یک منبع تأمین کننده اسیدهای آمینه, نتوانست نتایج مورد انتظار از اسیدهای آمینه را در افزایش کیفیت و ماندگاری میوه انار محقق سازد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلیلی مقدم، زهرا، کلانتری، سیامک، حسن پوراصطهباناتی، ابوالقاسم، و گاریدو، دانیل والرو. (1398). اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 50(3 )، 527-537. SID. https://sid.ir/paper/148182/fa

    Vancouver: کپی

    جلیلی مقدم زهرا، کلانتری سیامک، حسن پوراصطهباناتی ابوالقاسم، گاریدو دانیل والرو. اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):527-537. Available from: https://sid.ir/paper/148182/fa

    IEEE: کپی

    زهرا جلیلی مقدم، سیامک کلانتری، ابوالقاسم حسن پوراصطهباناتی، و دانیل والرو گاریدو، “اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 527–537، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148182/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button