APA:
کپیمیرجلیلی، سیدعباس، قبولی، مهدی، پورعزیزی، الهه، و آقاجانی، میترا. (1397). بررسی تنوع بیوشیمیایی, ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه (. Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ از رقم ملس (Cult. Malas). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 6(4 (پیاپی 24) )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/364859/fa
Vancouver:
کپیمیرجلیلی سیدعباس، قبولی مهدی، پورعزیزی الهه، آقاجانی میترا. بررسی تنوع بیوشیمیایی, ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه (. Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ از رقم ملس (Cult. Malas). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1397؛6(4 (پیاپی 24) ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/364859/fa
IEEE:
کپیسیدعباس میرجلیلی، مهدی قبولی، الهه پورعزیزی، و میترا آقاجانی، “بررسی تنوع بیوشیمیایی, ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه (. Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ از رقم ملس (Cult. Malas)،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24) ، pp. 1–13، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364859/fa