مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره ی نگهداری اناردانه ی رقم رباب نی ریز

صفحات

 صفحه شروع 943 | صفحه پایان 952

چکیده

 در این پژوهش, تأثیر پوشش های خوراکی کیتوزان, نانوکیتوزان, متیل سلولز و پکتین بر حفظ ترکیب های زیست فعال و افزایش ماندگاری اناردانه ی رقم رباب نی ریز (Punica granatum L. cv. Rabbab-e-Neyriz) بررسی شد. اناردانه ها با محلول کیتوزان 5/1 درصد, متیل سلولز 3 درصد, پکتین 3 درصد و نانوکیتوزان خالص (100 درصد) پوشانده شدند و در دمای 5 درجه ی سلسیوس به مدت 16 روز نگهداری و با فاصله ی زمانی هر چهار روز یک بار ارزیابی شدند. در پایان 16 روز نگهداری در دمای 5 درجه ی سلسیوس در همه ی نمونه ها به جز نمونه های تیمارشده با کیتوزان 5/1 درصد, آلودگی قارچی مشاهده شد. بیشترین و کمترین کاهش وزن اناردانه ها به ترتیب در تیمار شاهد و تیمار کیتوزان 5/1 درصد به دست آمد. پوشش های خوراکی به-ویژه کیتوزان به طور معنی داری از کاهش میزان آنتوسیانین کل و اسید آسکوربیک اناردانه ها جلوگیری کردند. فنول کل و فعالیت پاداکسندگی (آنتی اکسیدانی) آب میوه در مدت انبارداری کاهش یافت, هرچند پوشش کیتوزان به طور معنی داری باعث حفظ ترکیب های زیست فعال شد. پوشش های خوراکی به ویژه کیتوزان باعث حفظ مواد جامد محلول, اسیدیته ی کل و شاخص طعم آب میوه در مقایسه با شاهد شد. در کل, تیمار کیتوزان به طور مؤثری باعث کاهش از دست دادن آب, کاهش ضایعات اناردانه ها و حفظ ترکیب های زیست فعال در مدت انبارداری شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانیان، اصغر، احمدی، پگاه، و حبیبی، فریبرز. (1396). تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره ی نگهداری اناردانه ی رقم رباب نی ریز. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(4 )، 943-952. SID. https://sid.ir/paper/148421/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانیان اصغر، احمدی پگاه، حبیبی فریبرز. تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره ی نگهداری اناردانه ی رقم رباب نی ریز. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):943-952. Available from: https://sid.ir/paper/148421/fa

    IEEE: کپی

    اصغر رمضانیان، پگاه احمدی، و فریبرز حبیبی، “تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره ی نگهداری اناردانه ی رقم رباب نی ریز،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 943–952، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148421/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button