APA:
کپیرمضانیان، اصغر، احمدی، پگاه، و حبیبی، فریبرز. (1396). تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره ی نگهداری اناردانه ی رقم رباب نی ریز. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(4 )، 943-952. SID. https://sid.ir/paper/148421/fa
Vancouver:
کپیرمضانیان اصغر، احمدی پگاه، حبیبی فریبرز. تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره ی نگهداری اناردانه ی رقم رباب نی ریز. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):943-952. Available from: https://sid.ir/paper/148421/fa
IEEE:
کپیاصغر رمضانیان، پگاه احمدی، و فریبرز حبیبی، “تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره ی نگهداری اناردانه ی رقم رباب نی ریز،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 943–952، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148421/fa