مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده فعال و غیرفعال بر کیفیت میوه های انار رقم رباب نی ریز در طی دوره انبارمانی سرد

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 64

چکیده

 این پژوهش با هدف بررسی اثر اتمسفر تغییر یافته فعال و غیرفعال بر ویژگی های کیفی میوه انار (رقم رباب نی ریز) نگهداری شده به مدت 4 ماه در دمای 5 درجه سلسیوس انجام شد. میوه ها به صورت جداگانه در لایه پلی آمیدی/پلی اتیلنی کم نفوذ به صورت اتمسفر تغییر یافته فعال بدون حضور دی اکسید کربن (نیتروژن 99% + اکسیژن 1%, نیتروژن 97% + اکسیژن3 % و نیتروژن 95% + اکسیژن 5%), اتمسفر تغییر یافته غیرفعال و روباز در هوای آزاد بسته بندی شدند. بررسی نتیجه ها نشان داد میوه هایی که در لایه پلی آمیدی/ پلی اتیلنی نگهداری شده بودند در مقایسه با میوه های نگهداری شده در هوای آزاد دارای کمترین مقدار کاهش وزن بودند. مقدار اسیدیته قابل تیتر در تمام شیوه های بسته بندی با پیشرفت زمان انبارمانی افزایش یافت. مقدار اسید قابل تیتر و ماده های جامد محلول کل زیر تاثیر ترکیب های گازی قرار نگرفتند. اتمسفر هوای آزاد که دارای بیشترین میزان اکسیژن بود فعالیت آنتی اکسیدانی میوه ها را به خوبی حفظ نمود. مقدار آنتوسیانین کل, فنول کل و اسکوربیک اسید زیر تاثیر اتمسفر انبار و مدت زمان انبارمانی قرار گرفتند. بیشترین مقدار آنتوسیانین کل در نمونه های تیمار شده با هوای آزاد و اتمسفر تغییر یافته غیرفعال مشاهده شد که با پیشرفت زمان انبارمانی افزایش یافت. فنول کل میوه ها در بسته های اکسیژن 1%, که نسبت به دیگر تیمارها کمترین اکسیژن را داشتند, بیشتر بود. مقدار اسکوربیک اسید میوه ها با پیشرفت زمان نگهداری در انبار کاهش یافت و در نمونه هایی که زیر اکسیژن3%, اکسیژن 5% و هوای آزاد نگهداری شده بودند, بیشترین کاهش را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفی زاده، محمدرضا. (1398). اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده فعال و غیرفعال بر کیفیت میوه های انار رقم رباب نی ریز در طی دوره انبارمانی سرد. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 20(1 )، 51-64. SID. https://sid.ir/paper/80755/fa

    Vancouver: کپی

    صفی زاده محمدرضا. اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده فعال و غیرفعال بر کیفیت میوه های انار رقم رباب نی ریز در طی دوره انبارمانی سرد. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1398؛20(1 ):51-64. Available from: https://sid.ir/paper/80755/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا صفی زاده، “اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده فعال و غیرفعال بر کیفیت میوه های انار رقم رباب نی ریز در طی دوره انبارمانی سرد،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 20، no. 1 ، pp. 51–64، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80755/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button