مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

335
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی برگی متیل جاسمونات بر برخی ویژگی های کیفی و ترکیب های فیتوشیمیایی میوه انار رقم رباب

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 به منظور بررسی اثر متیل جاسمونات بر کیفیت انار رقم رباب, آزمایشی به صورت طرح بلوک کامل تصادفی با 3 تکرار انجام شد. درختان با متیل جاسمونات در چهار غلظت صفر, 1/0, 3/0 و 5/0 میلی مولار در چهار مرحله مختلف رشد و نموی میوه شامل مرحله تمام گل, 30, 60 و 90 روز بعد از مرحله تمام گل محلول پاشی شدند. محلول پاشی درختان شاهد به وسیله آب مقطر انجام گردید. برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه شامل وزن تر میوه, مقدار ماده های جامد محلول, pH, اسیدیته کل میوه, فنول کل, آنتی اکسیدان کل, رنگ پوست و مقدار اسکوربیک اسید مورد بررسی قرار گرفت. متیل جاسمونات در غلظت 5/0 میلی مولار به طور معنی داری سبب افزایش وزن تر میوه, pH, فنول کل, فعالیت آنتی اکسیدانی, مقدار اسکوربیک اسید و کاهش مقدار اسیدیته کل میوه شد. محلول پاشی در غلظت 5/0 میلی مولار متیل جاسمونات سبب افزایش معنی دار شاخصه های a و کروما گردید. اما در شاخصه های L, b و زاویه فام, تیمار شاهد بیشترین مقدار را نشان داد. براساس یافته های این پژوهش محلول پاشی با 5/0 میلی مولار متیل جاسمونات می تواند به عنوان یک روش غیرشیمیایی برای افزایش کیفیت میوه انار و ترکیب های فیتوشیمیایی پیشنهاد شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مریخی، محمد، اصغری، محمدرضا، و کاووسی، بیژن. (1398). اثر محلول پاشی برگی متیل جاسمونات بر برخی ویژگی های کیفی و ترکیب های فیتوشیمیایی میوه انار رقم رباب. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 20(1 )، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/80758/fa

    Vancouver: کپی

    مریخی محمد، اصغری محمدرضا، کاووسی بیژن. اثر محلول پاشی برگی متیل جاسمونات بر برخی ویژگی های کیفی و ترکیب های فیتوشیمیایی میوه انار رقم رباب. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1398؛20(1 ):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/80758/fa

    IEEE: کپی

    محمد مریخی، محمدرضا اصغری، و بیژن کاووسی، “اثر محلول پاشی برگی متیل جاسمونات بر برخی ویژگی های کیفی و ترکیب های فیتوشیمیایی میوه انار رقم رباب،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 20، no. 1 ، pp. 11–20، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80758/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button