Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی کربنات سدیم

صفحات

 صفحه شروع 487 | صفحه پایان 495

چکیده

 ترکیبات سالم مثل بی کربنات سدیم, بی کربنات پتاسیم, اسانس های گیاهی, بیوکنترلرها ازجمله انواع مخمر ها به همراه تیمار های گرمایی جایگزین خوبی برای سموم شیمیایی مضر برای سلامت انسان و محیط زیستاند. در این بررسی میوه های دو رقم پرتقال محلی استان گلستان, شامل پرتقال یافا و سانگین خونی, پس از مایه زنی با سوسپانسیون کپک سبز (پنی سیلیوم دیجیتاتوم), با غلظت های مختلف بی کربنات سدیم (صفر, 500 و 1000 میلی گرم در لیتر) و غلظت 1500 میلی گرم در لیتر همراه با غوطه وری در آب داغ 53 درجه سانتی گراد تیمار شدند. میوه های تیمار شده سپس در دمای 8 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 5±85 انبار شدند. صفاتی مثل درصد پوسیدگی, کاهش وزن, مواد جامد محلول, اسیدیته, نسبت قند به اسید و سفتی بافت در شش مرحله با فاصله زمانی 14روز یک بار اندازه گیری شد. نتایج نشان داد رقم, تیمار کنترل و زمان بر میزان اسیدیته و مواد جامد محلول اثر معنا دار دارند. همچنین فاکتورهای تیمار کنترل و زمان بر مقدار کاهش وزن و درصد پوسیدگی اثر معنا دار داشتند. در هر دو رقم پرتقال یافا و خونی مناسب ترین نتایج در تیمار کنترل ترکیبی 1500 میلی گرم در لیتر بی کربنات سدیم با غوطه وری در آب داغ 53 درجه سانتی گراد به مدت سه دقیقه به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صدرنیا، حسن، یامپی، اسماعیل، و آق خانی، محمدحسین. (1394). کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی کربنات سدیم. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(3)، 487-495. SID. https://sid.ir/paper/148423/fa

    Vancouver: کپی

    صدرنیا حسن، یامپی اسماعیل، آق خانی محمدحسین. کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی کربنات سدیم. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(3):487-495. Available from: https://sid.ir/paper/148423/fa

    IEEE: کپی

    حسن صدرنیا، اسماعیل یامپی، و محمدحسین آق خانی، “کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی کربنات سدیم،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 3، pp. 487–495، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148423/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا