APA:
کپیرحمتی جنیدآباد، مصطفی، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1400). ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی سیلیوم دیجیتاتوم و پنی سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک زدگی میوه پرتقال. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/370596/fa
Vancouver:
کپیرحمتی جنیدآباد مصطفی، علیزاده بهبهانی بهروز. ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی سیلیوم دیجیتاتوم و پنی سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک زدگی میوه پرتقال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/370596/fa
IEEE:
کپیمصطفی رحمتی جنیدآباد، و بهروز علیزاده بهبهانی، “ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی سیلیوم دیجیتاتوم و پنی سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک زدگی میوه پرتقال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 73–82، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370596/fa