APA:
کپیسلیمیان، سعید، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1391). تاثیر نوع و مقدار پایدارکننده ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 165-173. SID. https://sid.ir/paper/148467/fa
Vancouver:
کپیسلیمیان سعید، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر نوع و مقدار پایدارکننده ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):165-173. Available from: https://sid.ir/paper/148467/fa
IEEE:
کپیسعید سلیمیان، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر نوع و مقدار پایدارکننده ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 165–173، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148467/fa