2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک
علیرضالو کاظم | فتحی آچاچلویی بهرام | حبیبی نوده فاطمه
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1068
مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ
داراب زاده نازنین | فرحناکی عسگر | مجذوبی مهسا | مصباحی غلامرضا
بازدید 1767
اثر آنتاگونیستی مواد ضدمیکروبی تولیدی از سویه های لاکتوباسیلوس جداسازی شده از پنیر کوزه استان آذربایجان غربی
یوسفی مهسا | رضازادباری محمود | علی زاده خالدآبادی محمد | خشای رجب
بازدید 824
اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب
چراغی دهدزی سیما | همدمی ناصر
بازدید 998
تاثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
امیری عقدایی سیدسهیل | اعلمی مهران | صادقی ماهونک علیرضا | جعفری سیدمهدی
بازدید 1340
بهینه سازی تولید مربای کم کالری «به» با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا
یوسفی اصل مجتبی | گلی سیدامیرحسین | کدیور مهدی
بازدید 2456
تاثیر نوع و مقدار پایدارکننده ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو
سلیمیان سعید | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین
بازدید 1501
انتخاب سیستم تابعی مناسب جهت تحلیل تقاضای انواع گوشت در ایران
فلسفیان آزاده | قهرمان زاده محمد
بازدید 728
اثر تیمار 1-متیل سایکلو پروپن در تولید آلفا-فارنزن، اکسیداسیون آن و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت طی دوره انبارمانی
نقشی بندحسنی رحیم | مستوفی یونس | زمانی ذبیح اله
بازدید 1495
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی، ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی
مویدزاده ساینا | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین