APA:
کپیزرآبادی پور، فاطمه، پیراوی ونک، زهرا، و امینی فر، مهرناز. (1398). بهینه سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 131-144. SID. https://sid.ir/paper/371171/fa
Vancouver:
کپیزرآبادی پور فاطمه، پیراوی ونک زهرا، امینی فر مهرناز. بهینه سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):131-144. Available from: https://sid.ir/paper/371171/fa
IEEE:
کپیفاطمه زرآبادی پور، زهرا پیراوی ونک، و مهرناز امینی فر، “بهینه سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 131–144، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371171/fa