APA:
کپیشریفی سلطانی، مونا، کریم، گیتی، و پوراحمد، رضوان. (1395). بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک. بهداشت مواد غذایی، 6(2 (پیاپی 22))، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/222997/fa
Vancouver:
کپیشریفی سلطانی مونا، کریم گیتی، پوراحمد رضوان. بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 22)):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/222997/fa
IEEE:
کپیمونا شریفی سلطانی، گیتی کریم، و رضوان پوراحمد، “بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 51–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222997/fa