مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

945
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 ترکیبات رنگی با دو منشا متفاوت, یکی گیاه نیشکر و دیگری حاصل از فرآیند, در طول مراحل مختلف فرآیند بوجود می آیند که کنترل آنها از بعد تجارتی, تکنولوژیکی و علمی مهم است. از ترکیبات رنگی با منشای گیاهی می توان به آنتوسیانین ها, کلروفیل ها, زانتوفیل ها, فلاونوئیدها و بتا کاروتن اشاره نمود. برخی از مواد مانند بنتونیت توانایی انجام بعضی از عملکردهای کربن فعال و دی اکسید گوگرد را دارد و پلی فنل اکسیداز, فنل ها و ملکول های باردار و ... را جذب می کند. جذب ترکیبات فنلی موجود در عصاره بوسیله بنتونیت قدرت قهوه ای شدن آنزیمی را کاهش می دهد. وجود ترکیبات رنگی راندمان و کیفیت محصول نهایی را تحت تاثیر قرار می دهند و باید از شربت خام نیشکر حذف گردند. در مرحله نخست این مطالعه بعد از اعمال فرآیند تصفیه با بنتونیت روی شربت خام نیشکر, ویژگی های کیفی آن شامل رنگ با شربت تصفیه شده آهکی بعنوان نمونه شاهد مورد مقایسه قرار گرفت تا مقادیر بهینه مورد نیاز بنتونیت و pH مشخص گردند. در پایان, نتایج آزمایش ها در حالت استفاده از 1.5gr بنتونیت و pH=4.5بیشترین کاهش در ترکیبات رنگی را نشان دادند. مرحله دوم مطالعه, فرآیند تصفیه بنتونیتی همراه با ژلاتین و تاثیر شرایط فرآیند شامل زمان و دمای فرآوری با بنتونیت روی رنگ, در مقایسه با نمونه شاهد (تصفیه شده تنها با بنتونیت) مورد بررسی قرار گرفت تا مقدار بهینه ژلاتین, زمان و دمای فرآوری با بنتونیت برای رسیدن به کیفیت مطلوب رنگی مشخص گردند. در پایان, نتایج آزمایش ها 0.02gr.1 ژلاتین, زمان 60min و دمای 80C° فرآوری با بنتونیت و ژلاتین را مناسب ترین شرایط برای خالص سازی شربت خام نیشکر نشان دادند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

آقافرمانی، بیوک، حدادخداپرست، محمدحسین، و حصاری، جواد. (1388). تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19.1(2)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/148500/fa

Vancouver: کپی

آقافرمانی بیوک، حدادخداپرست محمدحسین، حصاری جواد. تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19.1(2):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/148500/fa

IEEE: کپی

بیوک آقافرمانی، محمدحسین حدادخداپرست، و جواد حصاری، “تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19.1، no. 2، pp. 1–12، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148500/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button