APA:
کپیبهرامی، محمدعرفان، و هنرور، مسعود. (1394). بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل. علوم غذایی و تغذیه، 12(2 (پیاپی 46))، 49-62. SID. https://sid.ir/paper/143396/fa
Vancouver:
کپیبهرامی محمدعرفان، هنرور مسعود. بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(2 (پیاپی 46)):49-62. Available from: https://sid.ir/paper/143396/fa
IEEE:
کپیمحمدعرفان بهرامی، و مسعود هنرور، “بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46)، pp. 49–62، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143396/fa