مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,892
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

871
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1- تعیین مقدار بهینه بنتونیت و pH

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 شربت خام نیشکر حاوی اجسام محلول و مواد جامد سوسپانسیونی شامل: ترکیبات رنگی, پلی ساکاریدها, صمغ ها, پروتیین ها و ... است که می توانند راندمان و کیفیت محصول نهایی را تحت تاثیر قرار دهند. بنتونیت یک خاک رس مونتموریلونیت بوده و بعنوان کمک شفاف کننده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. برای ایجاد شفافیت مطلوب بهتر است در تصفیه شربت خام نیشکر از بنتونیت نوع Na-Calit استفاده گردد, تا بدین ترتیب, نقطه بهینه بین قدرت جذب سطحی و حجم رسوب بدست می آید.بعد از اعمال فرآیند تصفیه بنتونیتی روی نمونه های مورد نظر و بدست آوردن شربت تصفیه شده به روش بنتونیتی بریکس, درصد ساکاروز, درجه خلوص, درصد خاکستر, رنگ و کدورت را بین نمونه های تصفیه شده به روش بنتونیتی و دفکاسیون سرد مورد مقایسه قرار می دهیم تا بهترین مقدار مورد نیاز بنتونیت و pH مشخص گردد. هدف از این بررسی بهینه سازی تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقافرمانی، بیوک، حدادخداپرست، محمدحسین، حصاری، جواد، و رضایی، عزت اله. (1384). تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1- تعیین مقدار بهینه بنتونیت و pH. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72027/fa

    Vancouver: کپی

    آقافرمانی بیوک، حدادخداپرست محمدحسین، حصاری جواد، رضایی عزت اله. تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1- تعیین مقدار بهینه بنتونیت و pH. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(4):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72027/fa

    IEEE: کپی

    بیوک آقافرمانی، محمدحسین حدادخداپرست، جواد حصاری، و عزت اله رضایی، “تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1- تعیین مقدار بهینه بنتونیت و pH،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 1–10، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72027/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button