APA:
کپیآقافرمانی، بیوک، حدادخداپرست، محمدحسین، حصاری، جواد، و رضایی، عزت اله. (1384). تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1- تعیین مقدار بهینه بنتونیت و pH. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72027/fa
Vancouver:
کپیآقافرمانی بیوک، حدادخداپرست محمدحسین، حصاری جواد، رضایی عزت اله. تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1- تعیین مقدار بهینه بنتونیت و pH. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(4):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72027/fa
IEEE:
کپیبیوک آقافرمانی، محمدحسین حدادخداپرست، جواد حصاری، و عزت اله رضایی، “تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1- تعیین مقدار بهینه بنتونیت و pH،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 1–10، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72027/fa