مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,011
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر واریته بر بازده استخراج و کیفیت پکتین طبق آفتابگردان

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 78

چکیده

 اهمیت پکتین در مواد غذایی به دلیل خاصیت ژل کنندگی آن در تولید مربا و مربا مانندهای تولید شده از میوه, می باشد. گرچه ضایعات سیب و پوست مرکبات منبع رایج پکتین تجاری است اما طبق آفتابگردان هم می تواند به عنوان منبع پکتین مورد استفاده قرار گیرد. طبق آفتابگردان باقیمانده پس از تخم گیری و حذف ساقه های آن, منبع عمده ای از پکتین متوکسیل پایین است. پکتین متوکسیل پایین آفتابگردان می تواند, در تولید ژل هایی با محتوی کم و یا بدون قند و با حضور میزان کم کلسیم به کار رود و یا در فرمولاسیون غذاهای کم کالری مصرف گردد. در این تحقیق نمونه های آفتابگردان (هلیانتوس آنوس واریته های آرماویرسکی, زاریا و رکورد 4) که در ایران کشت می شود, انتخاب گردید. نمونه ها خشک و با آسیاب پودر شد تا حدی که بتواند از الک با ابعاد 60 مش عبور نماید و برای انجام آزمایش های تحقیق به کار رفت. میزان استخراج پکتین از این واریته ها به ترتیب 10.67, 11.53 و 10.93 درصد گرم طبق خشک, اندازه گیری گردید. سپس کیفیت پکتین از نظر میزان خاکستر, اسید گالاکترونیک و درجه استری شدن مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که واریته رکورد به جهت داشتن درجه متوکسیل بالا, خاکستر پایین و اسید گالاکترونیک بالا دارای بهترین کیفیت می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبریان موغاری، علی، سحری، محمدعلی، و حامدی، منوچهر. (1380). اثر واریته بر بازده استخراج و کیفیت پکتین طبق آفتابگردان. علوم کشاورزی، 7(4)، 71-78. SID. https://sid.ir/paper/7594/fa

    Vancouver: کپی

    اکبریان موغاری علی، سحری محمدعلی، حامدی منوچهر. اثر واریته بر بازده استخراج و کیفیت پکتین طبق آفتابگردان. علوم کشاورزی[Internet]. 1380؛7(4):71-78. Available from: https://sid.ir/paper/7594/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبریان موغاری، محمدعلی سحری، و منوچهر حامدی، “اثر واریته بر بازده استخراج و کیفیت پکتین طبق آفتابگردان،” علوم کشاورزی، vol. 7، no. 4، pp. 71–78، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7594/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button