APA:
کپیشاه آبادی، سمیرا، توکلی پور، حمید، مرتضوی، سیدعلی، و رئوفی، نسیم. (1394). تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکی شیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 391-405. SID. https://sid.ir/paper/148530/fa
Vancouver:
کپیشاه آبادی سمیرا، توکلی پور حمید، مرتضوی سیدعلی، رئوفی نسیم. تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکی شیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):391-405. Available from: https://sid.ir/paper/148530/fa
IEEE:
کپیسمیرا شاه آبادی، حمید توکلی پور، سیدعلی مرتضوی، و نسیم رئوفی، “تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکی شیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 391–405، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148530/fa