APA:
کپیاحمدزاده قویدل، ریحانه، عسکری، هدی، و قیافه داوودی، مهدی. (1395). بررسی تاثیر افزودن صمغ کاراگینان بر خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/72040/fa
Vancouver:
کپیاحمدزاده قویدل ریحانه، عسکری هدی، قیافه داوودی مهدی. بررسی تاثیر افزودن صمغ کاراگینان بر خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/72040/fa
IEEE:
کپیریحانه احمدزاده قویدل، هدی عسکری، و مهدی قیافه داوودی، “بررسی تاثیر افزودن صمغ کاراگینان بر خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 45–54، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72040/fa