مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,077
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,034
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "

صفحات

 صفحه شروع 491 | صفحه پایان 502

کلیدواژه

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گرجیان، هایده، ناصحی، بهزاد، فضل آرا، علی، و باقری، فرود. (1394). اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی, حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده ". پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 491-502. SID. https://sid.ir/paper/148533/fa

    Vancouver: کپی

    گرجیان هایده، ناصحی بهزاد، فضل آرا علی، باقری فرود. اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی, حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده ". پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):491-502. Available from: https://sid.ir/paper/148533/fa

    IEEE: کپی

    هایده گرجیان، بهزاد ناصحی، علی فضل آرا، و فرود باقری، “اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی, حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 491–502، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148533/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button