APA:
کپیگرجیان، هایده، ناصحی، بهزاد، فضل آرا، علی، و باقری، فرود. (1394). اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی, حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده ". پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 491-502. SID. https://sid.ir/paper/148533/fa
Vancouver:
کپیگرجیان هایده، ناصحی بهزاد، فضل آرا علی، باقری فرود. اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی, حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده ". پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):491-502. Available from: https://sid.ir/paper/148533/fa
IEEE:
کپیهایده گرجیان، بهزاد ناصحی، علی فضل آرا، و فرود باقری، “اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی, حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 491–502، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148533/fa