APA:
کپیداوودیان، مرضیه، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و ناصحی، بهزاد. (1398). تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 169-180. SID. https://sid.ir/paper/71682/fa
Vancouver:
کپیداوودیان مرضیه، سیدین اردبیلی سیدمهدی، ناصحی بهزاد. تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):169-180. Available from: https://sid.ir/paper/71682/fa
IEEE:
کپیمرضیه داوودیان، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و بهزاد ناصحی، “تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 169–180، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71682/fa