مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,108
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,899
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها

صفحات

 صفحه شروع 411 | صفحه پایان 422

کلیدواژه

*L*a*bQ3

چکیده

 رنگ یکی از شاخص های مهم در کیفیت غذا و کنترل سریع آن با پیشرفت فرآیند و زمان نگهداری یک امر ضروری است. در این مطالعه, قابلیت روش *L*a*blank">پردازش تصویر برای اندازه گیری شاخص های رنگی * L*,a*, *L*a*b مورد ارزیابی قرار گرفت. شش روش تصویربرداری مختلف با کاربرد آزمون t-student مزدوج با دستگاه هانترلب مورد مقایسه قرار گرفتند (a=0.01) و تنها یک روش تصویربرداری (با حساسیت سنسور به نور ایزو 400 و سرعت شاتر 1.40 ثانیه و دیافراگم f4.0) در بین شش روش مورد مطالعه با نتایج دستگاه هانترلب تفاوت معنی داری نشان نداد. بنابراین, این روش برای آنالیز بیشتر انتخاب گردید. حداکثر خطای استاندارد (SE) این روش برای شاخص های L*, *a و * *L*a*b به ترتیب برابر 2.3, 2.8 و 6.5 و حداکثر TCD بین مقادیر بدست آمده از این روش و دستگاه هانترلب برابر 11 تعیین گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوبی سوره، امیر، علیزاده خالدآباد، محمد، و رضازادباری، محمود. (1392). کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(3)، 411-422. SID. https://sid.ir/paper/148556/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوبی سوره امیر، علیزاده خالدآباد محمد، رضازادباری محمود. کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3):411-422. Available from: https://sid.ir/paper/148556/fa

    IEEE: کپی

    امیر یعقوبی سوره، محمد علیزاده خالدآباد، و محمود رضازادباری، “کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص های رنگی * L*a*b در سنجش رنگ غذاها،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3، pp. 411–422، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148556/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا