APA:
کپیافکاری سیاح، امیرحسین، راسخ، منصور، و طهماسبی، محمد. (1395). درجه بندی مغز گردو بر اساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(12)، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/499143/fa
Vancouver:
کپیافکاری سیاح امیرحسین، راسخ منصور، طهماسبی محمد. درجه بندی مغز گردو بر اساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(12):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/499143/fa
IEEE:
کپیامیرحسین افکاری سیاح، منصور راسخ، و محمد طهماسبی، “درجه بندی مغز گردو بر اساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 12، pp. 35–46، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499143/fa