APA:
کپیبهارلوئی، رضوان، ملکی، علی، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، قنبریان، داوود، و بنیادیان، مجتبی. (1393). تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص های رنگی *L* a* b توسط پردازش تصویر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 105-113. SID. https://sid.ir/paper/501858/fa
Vancouver:
کپیبهارلوئی رضوان، ملکی علی، قاسمی ورنامخواستی مهدی، قنبریان داوود، بنیادیان مجتبی. تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص های رنگی *L* a* b توسط پردازش تصویر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):105-113. Available from: https://sid.ir/paper/501858/fa
IEEE:
کپیرضوان بهارلوئی، علی ملکی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، داوود قنبریان، و مجتبی بنیادیان، “تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص های رنگی *L* a* b توسط پردازش تصویر،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 105–113، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501858/fa