APA:
کپیداراب زاده، نازنین، فرحناکی، عسگر، مجذوبی، مهسا، و مصباحی، غلامرضا. (1393). بررسی و مقایسه ویسکوزیته ذاتی و پارامتر هم پوشانی چنبره صمغ دانه خرنوب محلی ایرانی و تجاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(4)، 543-557. SID. https://sid.ir/paper/148568/fa
Vancouver:
کپیداراب زاده نازنین، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا. بررسی و مقایسه ویسکوزیته ذاتی و پارامتر هم پوشانی چنبره صمغ دانه خرنوب محلی ایرانی و تجاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(4):543-557. Available from: https://sid.ir/paper/148568/fa
IEEE:
کپینازنین داراب زاده، عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، و غلامرضا مصباحی، “بررسی و مقایسه ویسکوزیته ذاتی و پارامتر هم پوشانی چنبره صمغ دانه خرنوب محلی ایرانی و تجاری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 4، pp. 543–557، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148568/fa