Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

696
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

352
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی

صفحات

 صفحه شروع 46 | صفحه پایان 55

چکیده

دانه شاهی بعنوان یک منبع جدید هیدروکلوئیدی انتخاب شد و برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی بنیادی آن نظیر ویسکوزیته ذاتی و گروه های عملگراندازه گیری شد. طیف FT-IR پلیمر صمغ دانه شاهی نشان داد که پلیمر متشکل از کربوهیدرات با گروه های عملگر کربوکسیل و هیدروکسیل است. ویسکوزیته ذاتی در آب دیونیزه 33.1ml/mg (میلی لیتر بر میلی گرم) به دست آمد. هیدروکلوئید دانه شاهی دارای طبیعت پلی الکترولیتی با یک تمایل به نمک ها است بطوریکه افزودن نمک ها باعث کاهش ویسکوزیته ذاتی عصاره گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاراژیان، حجت. (1389). طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1 (نیمه اول))، 46-55. SID. https://sid.ir/paper/490063/fa

    Vancouver: کپی

    کاراژیان حجت. طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(1 (نیمه اول)):46-55. Available from: https://sid.ir/paper/490063/fa

    IEEE: کپی

    حجت کاراژیان، “طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (نیمه اول)، pp. 46–55، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490063/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا